20 november 2008

Vintermagi...

Nu är det nästan färdigt... bara lite putsning imorgon så är jag redo för helgens Julstämning. Det har blivit många timmar på slottet men det har varit himla kul. Dels att få träffa de andra som också ställer ut och dels att få se alla rummen växa fram, fyllda med inspiration och roliga idéer.

Önskar er alla en underbar helg... Och ni som kommer till Sofiero önskar jag en riktigt stämningsfull dag!

PS. Ville även påminna er om att vi har öppet både lördag & söndag kl.11-16. Vi bjuder dessutom på varm Kullaglögg och pepparkakor! Varmt välkommen.7 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig helg på Slottet!

Ingela

Nett Design sa...

Jag är helt övertygad av att du har gjort ett jätte mysigt rum på slottet. Jag hoppas verkligen att jag lyckas ta mig till Sofiero, vi har ju en del födelsedagar att fira i helgen.

De ena ger de andra Liv...... så länge du följer ditt hjärta.

kram Anette

Lotta 8`) sa...

Åh..... jag var på Sofiero i somras och det är så vackert! Kan tänka mig att det mycket vackert på Sofiero i helgen, med blomsterarrangemang och som du skriver - alla tända marschaller =) Men tyvärr - lite för långt att köra - jag får nöja mig med Gunnebo slott. Önskar er lycka till och ha en härlig helg =)

Lusthuset sa...

Hej Liv
Ja, tack för senast. Den magiska kvällen hos er sitter kvar som en varm känsla i hjärtat. Så vackert och innehållsrikt, något att verkligen ta med sig. Jag var i dag på Sofiero (i snöyran....men vilken julstämmning det blev) Vi gick väl där och strosade på slottet och tittade på alla de vackra rummen, men sedan när vi fikade diskuterade vi vilket som var vackrast och gick då tillbaka för att titta en gång till då såg jag vem som hade skapat det vackra rummet. Det borde jag begripit första gången för den varma goa känslan fanns där. Tack för det. Vi kommer säkert tillbaka till er i Ängelholm eftersom vi nu fått en nytt favoritställe. Ha det bra på Sofiero och även en skön helg. Kram från Lena på Lusthuset

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas att du har haft en fin helg, hittintills:)
Kram Lallis

Annika Christensen sa...

Ja du Liv det där var Vinter Magi till 100%.
Sträck på dig!
Tack för att jag fick se detta.
Kram
Annika

Hjärtat Mitt sa...

Härligt med julstämning. Hoppas att ni fick mycket av den varan när ni har varit på slottet, trots att ni har fått jobba.

Kram Mari i Marieholm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails