18 november 2008

Julstämning på Sofiero

Denna veckan är det bråda dagar... på fredag är det startskottet för Sofieros Julstämning på slottet. Jag är nog allt lite nervös inför det. Det är trots allt lite kvar att fixa tills dess: saker, krukor, ljus, lite grönt och lite blommande så blir det nog magiskt! Men det är väl som någon klok vän sa: Ur kaos föds kreativitet!

Fast idag känns det lite svårt att känna någon julstämning i det här höstrusket. Grått och trist! Tur att vi har brasan här hemma som värmer och så några tända ljus... det gör susen!

Hoppas att ni som kan, kommer och tittar på Sofiero. Det ska bli så spännande att få höra vad ni tycker! Dessutom är det såååå mysigt när de tänder alla maschallerna ute i parken. Det får ni inte missa. Tills dess, kram på er alla!

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jaaaa! Nu är jag med på tåget! För till Sofiero ska jag denna helg. Vet inte vilken dag men det kommer att bli av! Då ska jag titta efter dig.

Stor kram Jenny

rosenskära sa...

Hej Liv!
Ser verkligen fram emot helgen! På fredag åker vi ner till Joakim Bengtssons (Hbg:s auktionsverk)hus i Landskrona på julmarknad och på lördag blir det Sofiero.
Har haft noll inspiration de sista veckorna i det gråmulna vädret, så nu bara längtar jag efter en massa vackra jularrangemang, doften av brända mandlar och brinnande marschaller....

Lena

Karin Lindström sa...

Hej Liv!
Åh, nu har ni verkligen bråda dagar. Så spännande det låter med Sofiero. Jag hoppas verkligen det blir roligt, och jag kan inte tänka mig att det skulle bli annat än underbart det du gör. Jag önskar jag kunde besöka er där!

Tack för rar kommentar hos mig! Jag ska nog inte vara rädd att prova. Det kan ju också bli rikigt skoj.

Lycka till önskar jag dig och ha en fortsatt kreativ vecka!

Många kramar
Karin

Annika Christensen sa...

Det kommer att bli så bra Liv dina tankar kommer att synas i hela utställningen.Tyvärr kan jag ju inte se det hela förrän på söndag eftersom jag skall till Stockholm några dagar.
Men hu vad jag kommer att längta hem ochför att se din utställning.
Stor kram och lycka till och tänk på att det går visst.
Annika

Cin sa...

Det låter som något man måste se! Jag ska göra allt som står i min makt för att ta mig dit i helgen. Ha en stor brunch på söndag hemma, och lite förberedelse till det... Men vad gör man itne för härliga Sofiero, julstämning och att få se vad du ordnat till. ;)
Ha en bra dag.
Kram Cin.

Maria Berg sa...

Jo marshaller är vackert. Ni hade gjort det väldigt fint inför föredagaret som annika höll. Att där var en bras var både vackert att se på men framför at del luktade "ute". Lycka till med utställningen vi har kals den helgen så det blir inte att köra ner.

Maria Berg

Hjärtat Mitt sa...

Vad är väl en julmarkand på Sofiero....alldeles underbart!!!
Kan tyvärr inte komma, det är tjyvtjockt hela veckan och helgen. Varför blir det ALLTID så här?
Du måste försöka ta lite bilder och visa.
Lycka till!

Kram Mari i Marieholm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails