30 januari 2012

vårkänslor


Nyss hemkommen från en helt underbar dag - inköp i Odense hos Tine K.
Vackert, inbjudande och jag tror att jag skulle kunna gått där i några timmar till... och då var vi ändå där i 3,5 timmar!!! Jag tror vi tittade, kände och vred på varenda liten pinal. Så det blir mycket nytt och fint till våren: krukor, korgar, ljus, kuddar, koppar, lampskärmar och en massa annat.

Ett stort tack till Tine och hennes crew som tog hand om oss på alla sätt och vis. Det var verkligen lyxigt att få vara där nästan alldeles själva! Tack.

Innan vi styrde kosan hemåt, så passade vi på att smita inom Charlottenlund där Tines mamma har den mest underbara blomsterbutik jag skådat på länge, I Rosens Navn. Givetvis fylld med sköna ting från Tine K men även vårens alla ljuvliga lökväxter stod och lockade på oss. Kanske får jag locka med några bilder därifrån senare i veckan!


Liv

5 kommentarer:

Elna sa...

Oh vad spännande! Snart kommer jag och besöker er, hoppas du skriver här på bloggen när Tine K sakerna kommer *ler*.

Kram

MODERN COUNTRY sa...

Ooooh der skulle jeg også ha vært, sammen med deg !! Tine K designer så mye fint, helt i min smak alt sammen. Liker godt de varmere tonene hun har introdusert dette året, passer fint til blått, grått, svart og hvitt. Også fint å kombinere med gamlere saker. En herlig miks! Takk snille for dine herlige kommentarer, jeg blir så glad av dem :) Skjønt å høre at du hadde en fin tur. Liker godt Danmark vi også, kjører dit ner der nede som vi pleier å leie ett hus av. Ja lengter altså, etter våren ! Fra Januar til Mars synes jeg det går så tregt, men plutselig er den herlige våren her igjen. Min absolutt favoritt tid på året, skal bli så godt jo.

Hilsen i natten ~ Aina

Vintage House sa...

Tine K har ju så mycket läckert och vilken inspirationskälla det måste ha varit.....
och den blomsterbutiken vill jag någon dag oxå besöka...
ha en fantastisk dag
kram
Sandra

Maria i Lilla villa vita sa...

Tine K är ju som en lisa för själen, liksom din butik kommer att bli med allt vackert från era inköpsresor!
Lycka till med vårförberedelserna!
Kram Maria

Dona blogg sa...

Wow så snyggt! Förstår att du blev jätteinspirerad. Jag blev glad bara av att se bilderna :)
Kram

Ps. Kikar in o säger hej till dig så snart fotbollssäsongen drar igång igen :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails