17 maj 2009

Växtleverans


Det har varit en intensiv helg med mycket sparris. Alla sparrisplantorna tog slut redan på lördag eftermiddag! Förvisso roligt men mindre kul för de kunder som kom idag med sikte på sparrisplantor... Så nu får vi se om vi kan få tag på mer av detta gröna underbart goda guld!

Precis när vi skulle stänga på lördagen så kom det en lastbil från Tyskland med växter... typiskt. Så det var bara att hoppa in i hjullastaren och börja lasta av. Det är kanske inte det kuligaste när man har sikte på att äntligen få låsa dörren och komma hem... Så nu vet vi vad vi ska hitta på imorgon i alla fall:-D

Ha en riktigt härlig vecka!

4 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ser spännande ut måste jag säga.
Ja vi måste träffas en dag och bara slappa. Det är ett år sedan du åt sparris hos mig i växthuset.
Det kanske vi skall göra om?
Ha det gott min vän
Kram
annika

Saras saker och ting sa...

Hej Liv!
Härligt att du har att göra! =) Det har jag också, vi sliter i trädgården mest hela tiden! Men roligt är det och fint blir det. Idag planterades det lavendel - igen.
Jag hade ju tänkt åka ut till dig förra helgen, och sedan igen denna helgen, men tiden bara rinner iväg. Ska verkligen försöka komma förbi snart, vill så gärna titta runt hos er på alla fina växter och saker, och så hade det såklart varit skoj att träffas!

Kram Sara

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära du!!

Vad DUKTIG du är Liv. Vilket jobb du lägger ner och vilket slit. Jag önskar dig allt gott och hoppas verkligen att det går bra för Hedentorps plantskola. Du är en sådan go tjej! Att bilen skulle komma just som ni skulle stänga - helt typiskt i min värld. Murphys law...

Roligt också att det gick bra med sparrisdagarna!!

Kram Jenny

MODERN COUNTRY sa...

Hei Liv!!

Håper du nøt helgen tross mye arbeide! Undrer hva parrisplantor er, av og til har jeg vanskeligheter og skjønne de Svenske orda :) Jeg tok meg en tur til det lokale gartneriet i helgen, men det var kamp om plantene til nasonaldagen. Alle ville jo pynte litt ekstra. Så det var lite je fikk investert i. Nå venter jeg bare på Lavendelen, det er min sommerfavoritt!!

HA en riktig fin uke blant dine busker og planter!

Varm klem
Aina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails