28 maj 2009

Lycka


Nu har de kommit... de nya underbara kuddfodralen. De finns i vitt linne och natur, med orden LYCKA eller DRÖMMA tryckta på.


Och så har den lika fina tidningen Jeanne D´Arc anlänt idag. Passa på för de finns endast i begränsat antal! Nya söta små ljuskoppar i svagt rosa eller koppar har också kommit till butiken, ett litet mors dag tips...
Vi ses!


4 kommentarer:

H A N N A S - F O R M sa...

ÅÅÅÅ, så glad du gör mig Liv...tack för din gulliga hälsning!!!!!

Dom där kuddfodralen är så ljuvliga....skulle kunna tänka mig flera stycken.

Ha det gott vännen min!
KRAM
Hanna

Modern Country sa...

Hei Liv!

Takk for din gulliga hilsen! Jeg blir alltid så glad når du titter inn :)
Så skjønt det må være for dere å få fikset til litt. Perfekt for denne tiden, og dere kan se frem imot mange fine kvelder i løpet av sommeren. Ja herlig er det rette ordet. Jeg selv bare nyter, selvom det i dag var litt i det varmeste laget. Rundt 10 på morgenen var det nesten 27 grader!! Phu, og jeg som også har har sydd 30 nye hjerter i dag :) Jeg trodde jeg skulle smelte foran maskinen, haha...men jeg hadde mye å ta igjen. Usj, jeg hater at mennesker må vente!!

Og Liv, jeg elsker de fine putetrekkene!! Hvilken underbar Design. Undrer hva slike fine saker koster. Jeg liker så godt din smak.

Nei nå må jeg komme meg videre med mitt arbeide. Ville bare kikke inn og takke og sende deg en hilsen. Håper uka blir en riktig bra uke for deg og at mange handler og er glade :))

Ha det så godt!
Varm klem
Aina

Cin sa...

Tack så mycket! :)

Så mycket fint, jag får komma förbi och titta på allt live snart.

Ha det bra! Kramkram

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Tack för de fina tipsen!!

Jeanette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails