2 maj 2009

Fjärilslavendel

Lördagkväll, grillat, gott vin, fåglarna som kvittrar, barnen har lagt sig... ja, vad kan man mer önska sig! Kanske att gräset som vi har sått ska titta upp så vi slipper all jord uppe på trädäcket. Men det kommer väl snart:-D
.
I torsdags fick vi hem så många fina växter: fjärilslavendel, rosmarin och lavendel på stam, agaveplantor, olivträd, superfina stora citrontimjan och rosmarin. I butiken har det också trillat in en mängd nya sköna ting: krukor i en mängd olika varianter, vattenkannor (vita förstås!), söta små lådor till kryddor, kom förbi och kika vetja!
.
Veckans projekt blir att beställa hem sommarblommor och så ska vi bygga lite till en utställning på Höganäs Museum. Men det blir inte förrän i slutet av veckan. Så med andra ord, jag vet vad jag ska göra under veckan som kommer. Tills dess:
.
Ha en fortsatt härlig helg!
.

5 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Så roligt med utställning på Höganäs Museum! Vad är det för någonting spännande? Fjärilslavendeln ser väldigt fin ut tycker jag. Hoppas du har det bra där borta i solskenet. Nu önskar jag faktiskt att det kom lite regn så att inte allt hinner blomma ut och över...

Idag bär det av till Trelleborg!

Kram Jenny

Anonym sa...

Så underbar bild Liv!! Hade laddat för att handla massor av dig men plåtandet drog ut på tiden så jag hann aldrig till dig!:(((( Har hört så mycket gott om dig och din butik då jag varit runt i olika hem runt Ängelholm.Jag som skulle ha massor med fjärilslavendel och så visar du sådana fina exemplar.
Hoppas att jag hinner snart till dig!!!
Ha det gott och visst är det härligt att veta att man lever!
Kram
Marie minlillaveranda

Annika Christensen sa...

Fullt upp hör jag. precis som det skall. Spännande med utställning.
Hur blir det med Danmark?
Had et gott
Annika

marita blücher sa...

Hej Liv,
Vilken underbar bild på fjärilslavendeln, och några nya olivträd hade gärna fått följa med mig hem. Vi har också njutit av den senaste tidens vackra väder och hållit till utomhus mest hela dagarna och igår kväll var det premiär för årets grillsäsong - tänk så mycket godare den enklaste mat smak när man intar den utomhus.
Önskar dig en underbar vecka.
Kram/Marita

Hjärtat Mitt sa...

Fjärilslavendeln är verkligen vacker!
Det låter spännande med en utställning. Berätta mer!

Kram Mari

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails