3 juni 2009

Trädgårdskniv

Tänk vad tiden går fort... det är redan juni. Snart är det dax för nationaldag, skolavslutning och student. Det var ju inte länge sedan man själv tog studenten... näe, det är faktiskt ganska länge sedan. Som sagt, tiden går alldeles för fort. Det gäller att ta vara på dagen, Carpe punctum, alla goa vänner!

Nu har vi fått in dessa fina franska trädgårdsknivar, Opinel. De finns i några olika varianter: vanlig trädgårdkniv, ympkniv och faktiskt en svampkniv.

Till helgen är det Trädgårdsrundan, 5-7 juni. Har ni vägarna förbi Höganäs så glöm inte att kika in på Höganäs museum där vi har en utställning: Medelhavslunden. Och givetvis har vi öppet på lördag den 6 juni kl. 11-16.

Ha det så underbart!

3 kommentarer:

rosenskära sa...

Hej Liv!

Jenny och jag planerar en kombinerad trädgårds- och loppisrunda på söndag! Det blir mest Ängelholm och Höganäs.

Så nu håller jag tummarna för att inte barnens magsjuka slår ner mig lagom till helgen...

Kram/Lena

Lilla huset på prärien sa...

Vilka fina knivar! I vår familj är knivar en hjärtesak faktiskt. Mannen är ju ex kock... Vi har någon variant av den där du visar på bilden, men det är inte det märket. Inget märke faktiskt.

Synd att du inte har öppet på söndag för då hade vi säkert kommit förbi! Ska absolut stanna en sväng på Höganäs Museum och inspireras!!

Kram Jenny

Anonym sa...

Tack för bra information! Jag skulle inte ha upptäckt detta annars!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails