3 mars 2009

Nergrävd!

I väntan på våren och att säsongen ska starta på riktigt så finns det en hel del att göra. Vi har en jättestor bambuskog som måste flyttas till vår nya park. Med hjälp av traktorn så tar vi upp stora klumpar och gräver ner bambun ute vid parkeringen. Det blir så grönt och frodigt. Får nog ta en bild på bambuskogen och visa hur STOR den verkligen är!

Sedan måste det ju bli fint ute i försäljningen så det var bara att hugga tag i spaden och gräva hål. Och då menar jag ett stort hål! För här skulle en häggmispel ner.
.


Det krävdes allt lite hästkrafter till för det är rätt så tungt! Men det kommer att bli sååå fint. Ni måste bara se vilka underbara färger häggmispeln får nu på våren. Går nog inte att beskriva... det måste upplevas! Grannt är det i alla fall.
Ha en fortsatt bra vecka!

5 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Vad de får slita medans du bara står där och fotar!!!
Bambuskogen blir häftig...
Glömde fota det när de var snö - attans...
Tack för idag det blir nog bra skall du se.
Annika

Lilla huset på prärien sa...

DÅ kommer jag och tittar! Hängmispel... låter spännande! TACK för igår - det var så mysigt. Förlåt om jag verkade halvstressad men det var för I satt i bilen... när jag gick sen satt hon mycket riktigt och grät. Lilla kära :) Men jag fick lugnat henne och sen åkte vi hem i ett huj. Vad hette det där skira lilla trädet nu igen?? Det lilla.

Stor kram Jenny

Hjärtat Mitt sa...

Oj, vilket jobb. Men det låter verkligen spännande med en bambuskog. Det skulle absolut vara något som min man skulle vilja ha :)

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Det blir sækert jættefint!!!
Fast hær i Norge ær det långt från vår. En meter snø minst, och idag snøar det ænnu mer... Har varit ute och gått på skidor idag.
Børjar længta efter att få se små knoppar kommar upp ur jorden jag med..
Kramis Linda

Anonym sa...

Hälsningar från en som nyligen varit i en bambuskog i södra Frankrike, där Kamelior och Magnolia blommade för fullt. Häftigt tyckte vi. B.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails