22 mars 2009

Vårtecken!Tänkte bara bjuda på lite ögonfröjd. Dessa underbara krokus är tagna när solen var framme häromdagen. Tyvärr har ju inte vädret varit på sitt bästa humör idag... grått, trist och ruggigt värre! Hoppas på lite mer vårkänsla i veckan som kommer...PS. Nu har den kommit: magasinet Jeanne d´Arc Living! Ni som har förbeställt kan komma in och hämta ut ett ex!

8 kommentarer:

Mia sa...

Det är knappt så att jag förstår att det är sant, är det verkligen vår?? Gud så underbart den dag man hittar blommande vårlökar ute.

Här har det börjat snöa idag, nu när den gamla snön i stort sett är borta...

Ha en fin söndagskväll!
Kram Mia

Lilla huset på prärien sa...

Visst är det härligt!

Jag kom precis hem från en promenad med hunden och vagnen och det var faktiskt skönt med bara tjock tröja och poncho... även om inte solen är framme idag. Mannen var ute och klippte ned vinbärsbuskarna lite idag. Hoppas det blir lite goda bär i sommar!

Hoppas allt är bra med dig.

Kram Jenny

rosenskära sa...

Underbara krokusbilder, jag drog också fram kameran i fredags när den ljuvliga vårsolen hälsade så generöst. Tur var ju det för det blev ett kort besök!

Kram/L

Saras saker och ting sa...

Vilka härliga bilder, så SKÖNT att det äntligen är vår nu! (Även om vädret inte riktigt vittnade om det idag).

Hoppas du haft en bra helg!

Sara

Annika Christensen sa...

Ja det gäller att njuta för på onsdag blir det snö.
Snökrokus heter det då - eller?
Ha det
Annika
Ses vi på mässan eller?
Du ringde aldrig hade lite frågor.

marita blücher sa...

Hej Liv,
Tack för din rara kommentar på min blogg. Det slumpar sig så att vi skall på en tur till Höganäs kommande måndag eftermiddag den 30:e - har ni öppet då ? Skulle vara jätteskoj att träffas och få ta en titt på er fina plantskola (dessutom skulle jag mycket gärna lägga mina vantar på 2 -3 styck Mårbacka tulpan om du skulle kunna ställa undan dem tills dess). Varför inte komma till Feng Shui i trädgården-kursen hos mig i maj - gillar du vår set-up så kan du ju ta en diskussion med Jannice direkt på plats ?
Ser fram emot att höra av dig.
Varma kramar/Marita
P.S Jättevackra bilder du tagit på krokusarna. D.S

Saras saker och ting sa...

Hej Liv!

Tack så mycket för att du letade fram vilket nr av Lantliv det var, ska bli jättespännande att se och läsa. Nu är det inte långt till flytten, känns roligt och lite nervöst!

Förresten, jag lade till dig i min (nya och än så länge ganska korta) blogglista, hoppas det går bra! =)

Ha det så bra!
Sara

Kristin sa...

Vilka underbara bilder på krokusarna. Här har vi fått ett snötäcke på 1 dm igen, jättetrist, ser ut som värsta vintern!!!! Men så bor vi på småländska höglandet också.

KRAM till dig och vilken härlig blogg du hade, både ditt liv (med plantskolan) och dina bilder verkar helt underbara!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails