22 oktober 2008

Julkul!

Äntligen har julboken kommit! Som jag har väntat på den... Har bara tittat i den som hastigast men har redan hittat några idéer som jag kan använda! Så först till kvarn...

Men dessa helt ljuvliga kuddar har jag nog väntat mest på. Har riktigt längtat efter att få krama en sådan. Och de är såååå fina och gosiga! Tyvärr hade de glömt att skicka med de kviltade täckena i samma blommiga mönster som kudden men hoppas att de dyker upp på fredag.


Här några söta små glasburkar med praktiska lock. Eller så kan man ha den som en liten vas.

Ser ni? Lövet svävar i luften... nja, det hänger faktiskt i spindeltråd men det ser man faktiskt nästan inte. Inte ens på väldigt nära håll. Lite häftigt! Vi har t.o.m. satt upp en liten skylt så att man inte ska missa lövet när man går förbi.

Ha det så gott - Kramis Liv

3 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åhh jag älskar verkligen de kuddarna! De är underbara - har dem i vitt här hemma. De har så mycket fint från Jeanne d'arc Living! Gillar verkligen det där blommiga mönstret också!!

Så gulligt med det lilla spindeltråds-lövet!

Får snart komma ut o botanisera hos dig igen.

Kram Jenny

Annika Christensen sa...

Ja nu har ju mitt köpstopp upphört så det kan nog bli ett och annat framöver. Började ju bra idag med lite växter iallfall.
Lövet är ju bara så häftigt.
Ha det gott
Annika

Mariaberg sa...

Häftigt med svävande löv. Julbok redan? Ja, jag vet nu styr markande och det gäller att få ut saker först och i god tid, men det är ju inte november ännu... Maria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails