12 oktober 2008

Härliga höst!

Nu är det verkligen höst och jag bara älskar det. Alla färger i naturen, solen som skiner (om man har tur:-)), den kalla svala luften, inga måsten utan man får lov att gosa in sig hemma, tända lite ljus och bara slappa, så där underbart kravlöst.

Nu har vi planerat in en härlig kväll i vårt växthus nu i november. En inbjudan kommer senare i veckan. Ha en underbar start på veckan som kommer och glöm inte bort att stanna upp och njut av ögonblicket.

Kramisar Liv

8 kommentarer:

rosenskära sa...

Hej Liv! Nu håller jag tummarna hårt för att jag kan komma! Jag har föreslagit bloggträff någon av dagarna 5-7/12, tror du att du kan?

Kramar Lena

Annika Christensen sa...

Vilka färger du bjuder på Liv. Underbart vackert. Håller med dig att hösten är mysig. Alla dofter och färger. Nu har jag gjot morotsjuci en liter blev det också en härlig färg.
Ha det gott så hörs vi
annika

Marina sa...

Jag håller helt med dig i din höstbeskrivning.En härlig tid!
Den där växthuskvällen låter spännande.

liljorochtulpaner sa...

Du har så fina bilder! Ska stanna och njuta av stunden imorgon, och tänka på att du sagt det!!! Kram Tulipa

rosenskära sa...

Om det blir någon träff ska jag föreslå att vi tar en tripp upp till dig/er. Vi åker faktiskt till Tyskland på onsdag -söndag men det är släktträff i Garmisch Partenkorchen så jag ska lära mig joddla - kanske kan vara något att visa upp vid lämpligt tillfälle!

/Lena

Gardenlife sa...

Visst är det sköna höstdagar... löven faller snabbt nu...
Snyggt fotat!
/Janne

Kullan Pullan sa...

Höstfärgerna inspirerar verkligen. Vad glad jag blev för att du kikade in på min blogg, stövlarna är från Vagabond men har några år på nacken. Vilken härlig äppelkväll, lyckliga du som får greja med sånt, det måste vara helskoj.
Ha det gott!
Kram Paula

Karin sa...

Hej!
Vad glad jag blir att se att ni har en blogg! Jag har ju varit på "besök" i er äppelutställning hos några bloggar. Det verkar verkligen fantastiskt fint hos er. Jag blir så glad att läsa att ni vågar satsa på er dröm!

Tack för titten hos mig! Vad roligt att du gillade min tvättstuga. Jag är verkligen så glad att så många har kommenterat den. Mitt handfat är ett gammalt som vi lagt ovanpå vår bänkskiva. Det har två hoar. En liten till enbart kallvatten därav tre kranar!

Jag kommer mer än gärna hit igen och inspireras!
Kram

Karin
Ps är det ok om jag länkar, alltid lättare att hitta tillbaka hit?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails