17 september 2008

Drömhem & Trädgård!

Efter en hektisk Trädgårdens Dag så har vi tagit det lite lugnt nu i några dagar... och det gäller att passa på, för att nästa helg, 27-28 september har vi äppelutställning. Och det kuliga är att förra årets äppeluställning är med i senaste numret av Drömhem & Trädgård!!! Jag har gått och väntat på detta i ett helt år...

Jag har gått och väntat och väntat de sista dagarna om förhoppning att tidningen skulle "råka" dyka upp tidigare i affären... men icke! Så kassörskan trodde nog att jag hade blivit knäpp när jag idag kom inrusande och ropade: Har den kommit idag då? Två exemplar blev det dessutom och en påse dumlekola!!!

Höstglöd med Äppelfrossa

27-28 september kl.10-16

Tack Annika för ditt engagemang och din tro på oss! Kramisar Liv

12 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

åh gudars skymning så vackert du har det liv. vad roligt med äppelutställning! hade faktiskt skrivit upp att det var äpplemarknad i kivik nästa helg men det är ju en bit dit... då vet jag vart jag har närmre utflyktsmål :)

kram jenny

rosenskära sa...

Åh Liv, vad roligt. Jag kommer! Och så måste jag rusa till Hemköp och köpa D&T. Underbara bilder, håller tummarna för fina dagar med hög luft och klarblå himmel,

Kram Lena

Guldkant På Livet sa...

Helläckra bilder fr er äppelgarden, sån fint repoartage i D & T och va fint alla äpplerna är presenterade!!! Grattis till ett mycket fint reportage! Mari.

Lilla huset på prärien sa...

Halloj vännen!!

Vad fin du är i tidningen :))) Jag har precis bara bläddrat fram till reportaget och fick syn på dig. Ska sjunka ned nu och sätta mig o läsa... mysigt!

Ha det bäst!

Kram J

Hanna i Det stora grå huset sa...

Så vackert det är...
Ska kika i tidningen igen nu!

trevlig helg!
Kram Hanna

Gårdsromantik sa...

Så spännande - då skickar jag maken tillkiosken med språng - bara 300 meter bort.

Kram Maud

rosenskära sa...

Jättevackert reportage i D&T! Ser fram emot nästa helg. Jag har pratat ihop mig med Annika så vi ska försöka ses på söndagen, kanske att du också hinner ta en LITEN paus?

Kram Lena

Annika Christensen sa...

Ja du Liv den som väntar på något gott väntar inte onödan.
Hoppas du gillade det när det äntligen kom.
Nu skall vi bara samla ihop lite äpplen till Er så det blir lika fint i år.
Annika

slott och koja sa...

Hej
Vilken underbar sida du har
De stora muggarna kommer från en leverantör i Sverige som heter Lots living gå in och sök adress på formexmässan de finns i massor av ljuvliga färger Sylvia slott och koja i MORA

Gårdsromantik sa...

Superfint reportage!
Synd att man bor längst upp i landet...

Kram Maud

Blomsterverkstad sa...

Liv! Hur är det möjligt att jag har missat din underbara blogg??! (hittade länken via Lina/mittlusthus) Så vackra bilder på vackra ting! Måste absolut komme ut till er snart och hälsa på! Det har hänt en del här borta o förändringar (roliga) är på gång. Jag hör av mig! Kram, Minna :)

Piondröm sa...

Hej Liv!!!!
Det var ett jättefint repotage om er, och du var så söt i dina flätor.... Vi skulle gärna kommit men ska på trädgårdsresa , till Lindhult och Derome.
Jag sak hålla tummarna för er !!!
Kram Carina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails