17 maj 2008

Spirande sparris


I fredags kom sparrisen direkt från Österlen. Stora robusta sparrisplantor och fem lådor med FÄRSK grön sparris! Underbart... hade kunder som stod och slet i dörren en halvtimme innan vi öppnade!

Verkligen sparrisfrossa... Gissa vad vi åt i går kväll till middag? Gissa vad som står på menyn ikväll? Grillad fiskspett med kokt färsk sparris kanske...

Vi dekorerade även med sparris. Se så fint det svarta porslinet gör sig till det gröna...

Kolla dessa godingar. Man vill ju bara ha. Lite lätt kokt med något gott tillbehör eller varför inte råa i en god sallad med lite riven parmesan, olivolja, balsamvinäger och rostade pinjenötter. Ett gott kallt vitt vin till... Ha en underbar kväll!


6 kommentarer:

marita blücher sa...

Vilka härliga och aptitretande bilder du tagit på läckerheten färsk sparris - det vattnas i munnen ! Hittar många fina interiörbilder från butiken sedan jag besökte din blogg senast och som väcker mitt ha-begär. Jag skall absolut besöka er under sommaren och du är varmt välkommen till A Mouse in A House. Tack för din kommentar på min blogg och ha det så bra!
Kram/Marita

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka vackra bilder och härligt sparrisinlägg! Mari.

Kullan Pullan sa...

Vilken fin blogg och gillar dina foton mycket, dom är jättefina. Vad härligt det låter att få jobba med växter och inredning, det är min dröm. Tack för att du hälsa på min blogg, tältet är skyltmaterial från Indiska som jag köpt men är enkelt att sy själv. Varje sida består av 2 tygstycken som ligger lite omlott och hörnkanterna syr man ihop och så ett tak på det. Vet inte om det där gick att förstå annars får du gärna höra av dig.
Kramisar Paula

me and alice sa...

Hej!
Tack för besöket på min blogg!
Vilken underbar blogg du har. Vilken dröm att ha eget som ni har. Hit kommer jag igen...
kram Susanne

Anonym sa...

låter underbart gott! Ville bara kolla om du fått mitt mail ang. maten?

Varma hälsningar
JennyK blogg

Lilla Blanka sa...

Hej och tack för titten och dina snälla ord i min blogg!

Åh vilka bilder..älskar sparris, sådana där mumsiga primörer..underbart underbart till lite grillad lax eller nåt :)

vad musig butik ni har..härlig bild på bordet med allt det vackra!

Kram
Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails