11 maj 2008

Gjuta fågelbad

Idag bjuder jag på en liten överblick i vår trädgårdsbutik. På mitt härligt långa blocket-fyndade bord kan man hitta fina små glaslyktor, vackra tennljusstakar, Maria Liliegrens vackra skålar, odlingsklockor och en stor madonna. Bordet tänkte jag ha i köket om vi någon gång bygger ett nytt hus med ett jättekök:-) För det är nästan tre meter långt!


Vid ett annat bord står det framdukat härligt robust italienskt porslin och underbar fjärilslavendel på stam.


Sugen på att lära dig att gjuta i betong? Då är du varmt välkommen hit på lördag 17 maj eller söndag den 1 juni. Det är Petra från Nytt & Nött som ska hålla i kursen och det ska bli jättekul. Är ni intresserade är det bara att slå en liten pling för mer information.

Jag vet inte hur länge jag har tänkt att gjuta själv men ni vet hur det är... så många måsten och så lite tid! Men nu så är det dags. Förmodligen blir det väl ett klassiskt fågelbad med rabarberblads-mönste... för att de är så fina. Bilder kommer lite längre fram såklart!

Ha nu en riktigt underbar vecka!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Men så många roliga saker ni har som händer hos er! Och vilken fin butik! Jag ser verkligen fram emot att komma och hälsa på hos er.

Ego sa...

Hej Hedentorp! Vilka fina bilder! Ja, ni har verkligen fått det fint och man blir inspirerad hos er! Ha det bra!
Kram från oss i Toarp!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails