2 oktober 2011

solsken


60-års Jubileum
Det har varit några intensiva dagar med kvällsaktiviteter, utställningar och workshops och det har varit så kul att få träffa så många kunder. Och så många nya ansikten!
Höstglöd med äpplefrossa
Idag söndag har äppelexperten Ingvar Gren varit på på plats och pratat äpplen och hjälpt många att sortbestämma sina okända äpplen. Inte alltid så enkelt dock! Och så har vi mumsat på äpplen så det sprutar ur öronen på oss... tänk så gott det är! Till och med jag som egentligen inte tål äpplen, mumsar på sorten Gloster (utan skal) och njuter som bara den!


 Bokashi & Allt om Trädgård
I lördags var söta Charlotta från Cesars trädgård och pratade om Bokashi - nytt sätt att kompostera på. Så nu ska det läsas på och sedan ska mina nyinköpta hinkar fyllas. Det ska bli sååå spännande!

Annika Christensen har också varit på plats i helgen och firat 1 år med sina tipsiga dagbokssidor i tidningen Allt om Trädgård. Ett stort GRATTIS till dig, min vän!


Buxbom
Dessutom har vi visat på alternativa växter till den sjukdomsdrabbade buxbomen som jag kommer att visa lite bilder på här i veckan. Och man kan nästan inte tro att det inte är buxbom. Intressant!

Ha nu en riktigt skön start på veckan!

Liv

3 kommentarer:

Madame C sa...

Hej Liv,
Tack för att jag fick komma:) Det var en härlig dag och så trevligt med alla positiva och nyfikna människor!
Kram!

Mariette sa...

Vad härligt och mysigt...och fint väder har ni haft! Roligt!

Önskar dig en skön grön ny vecka!

coco sa...

your garden display is so sweet, i'm falling in love.
thaks for sharing your beautiful life.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails