6 mars 2011

TACK!


Söndag kväll och mässan är äntligen över. Så ska man kanske inte skriva men faktum är att, lika roligt och spännande som det har varit med alla förberedelser och själva byggandet av montern samt att få träffa er alla, så är det lika skönt när det är över!


Jag vill tacka Allt om Trädgård för att vi fick vara med på en liten hörna. Tack till dig Magnus för trevliga samtal om rosor  & annat. Tack till Peter och Cecilia för fint och superbra teamwork i vår monter. Till sist men inte minst, en stor bamsekram till allas vår Annika som kom med denna fina idé från början. Du är bäst!

Ha en fin vecka alla ni där ute! Återkommer i veckan med lite bilder från mässan.

5 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Er monter var mysig! Harmonierande produkter och trevligt på alla sätt! Nu får ni pusta ut lite...

Kram Anna Vattenkanna

Chrille sa...

Hej Liv!
Ja, det kan kännas skönt att luta sig tillbaka och samla ihop intrycken, och nu känns det ju också som om våren är på gång.
Lite fler foton ska även jag visa upp, när jag kommit hem till Skåne igen, men i morgon ska jag bege mig och försöka hitta lite vår i Jönköping.
Ha det gott!
Kramen!
AnnA
PS!
Ja, visst blev du fin på fotot, men det var du ju även på fotot på mässtidningen.
DS.

AnnA sa...

Hej igen!
Jag var ju inloggad på sonens konto, så därför blev min förra kommentar kanske från ngn du kände fast inte,men nu vet du...
Kramen!
AnnA

Annika Christensen sa...

Tack själv Liv!
Du är verkligen en toppen tjej på alla vis.
Ses snart
Annika

Madame C sa...

Åh, vad kul det var att träffas Liv. Hoppas så på att få till en liten trädgårdsrunda bort åt ditt och Annikas håll i sommar. Jag är SÅÅÅ nyfiken på er fina plantskola:)
Kram,
Charlotta
Cesars trädgård

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails