3 januari 2010

Förväntasfull

Ett nytt år att fylla med upplevelser och nya idéer och tankar. Likt en knopp som ska slå ut, är jag lika förväntansfull över vad dettta år ska frambringa. Julen är nu nästan helt nerplockad, granen har åkt ut och det är storstädning på gång!
Trots att det är januari och -10 ute, tyvärr ingen snö, så är mina tankar helt fyllda av våren som ska komma! För snart är den ju här...
.
Ha det bäst!
.
Liv

9 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

God fortsättning :)

Visst är våren snart här? Med fröpåsar och såbyttor och vårblommor *längtar*.

Är det en lite kamelia du har på bild? Jag har införskaffat mig en och just nu står den i lilla växthuset och kämpar i +1 men det skall den nog klara av. Kanske har du lite skötselråd/beskäringstips att dela med dig av?

Ha en bra vecka, :)

Annika Christensen sa...

Vad vackert Liv.
Båder i ord och text.
Hoppas på många trevliga stunder med dig under kommande år.
Du är verkligen en glädjespridare med ett stort hjärta.
Kram
Annika

Lilla huset på prärien sa...

Hej Liv!!

God fortsättning på det nya året. Vad menar du ingen snö? Här har vi en hel del och idag kom det lite till. Eller ja... inte sååå himla mycket kanske. Men det är isande kallt så det lilla som kommit ligger kvar i alla fall :)

Kram Jenny

Helt Enkelt sa...

Hej!

Så roligt att hitta hit!!
Jag åker ofta till Hedentorsplantskola för inköp och inspiration!

Lampan ovanför vårt matbord är IKEAS lampa, Foto, tror jag den heter, den största modellen.
Jag har sprayat den med matt svart färg jag köpt på Biltema :).
Blev SÅ mycket finare tycker jag!

Ha det gott!

Hälsingar
Anna-Malin

Helt Enkelt sa...

På Maria Park i Helsingborg. Vi har ett nybyggt hus och trädgården behöver lite fler växter tänkte jag, så vi lär säkert ses i vår, om inte annat :)

Lotta 8`) sa...

Lilla jag igen :) Vet inte alls vad för sorts Kamelia jag köpte, var dålig information på lappen men då den har knopp nu, så gissar jag att det är en vinterblommande. I dag skall jag gå ut och vattna den, kan behövas nu när värmefläkten är på i vinkastet. Ha en bra dag :)

marita blücher sa...

Hej Liv,
Tusen tack för din rara nyårshälsning - jag önskar dig detsamma. Jag känner som du en stark längtan efter våren och ljuset. Köpte årets första pärlhyacinter häromdagen - det är bara små knoppar ännu, men snart får jag njuta av de underbara vita blommorna.
Varma kramar/Marita

Anonym sa...

Oj har ni ingen snö? Det trodde jag hela sverige hade.....en ljuv pionknopp va? EN AV DE FÖRVÄNTNINGAR MAN HAR PÅ VÅREN NÄR MAN SER KNOPPARNA BRISTA DAG FÖR DAG FÖR ATT SEN BLI EN SKÖNHET....ÄLSKAR PIONER

marita blücher sa...

Hej Liv,
Tack för din rara hälsning hos mig - ja, jag är oerhört stolt och glad över det italienska reportaget och ganska så förvånad över att de överhuvudtaget hittat mig och min blogg ! Jag åker till Formland, men hoppas att vi ses på annat vis under våren - kanske kan du och Annika ta en tur när det börjar grönska ?
Ha det så gott och varma kramar/Marita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails