23 augusti 2008

Liten sommarrapport!

Som ni säkert vet stack vi iväg till Öland några dagar. Vi hade soliga men blåsiga dagar på denna underbara ö. Vi håller gärna till på södra delen där det är ett helt annat lugn. Vi räknade vindmöllor... och det finns ju som sagt ett par hundra sådana!

En tur ner tillÖlands södra udde och en trappbestigning upp i fyren Långe Jan. Blåsigt värre men barnen gillade det!

Ett litet besök på Kapellagården men jag var kanske inte så där jätteimponerad. Men både lille F och jag gillade dessa korgar som de använder som kundkorgar. Kanske skulle ha sådana inne i butiken... Vad tycker ni?

Väl hemma igen och tillbaka till vardag och arbete... Nu var det dags att göra det lite fint vid utgången som fram tills nu, har tjänat som skräphörna. Dessa underbart skira bambu, Fargesia scabrida 'Asian wonder', skulle ner i jorden så det blev till att gräva...


Väl färdigtgrävt, i med torv som vattnas upp ordentligt... Kan ju säga att det ösregnade en hel del denna dag! Så genomvattnat blev det!
Efter regn kommer solsken... Tycker det är lite kaxigt med grova jobbeskor och kjol, hårt grävandes i ösregn! Go green, girls! (internt skämt!)
Här är resultatet... vi blev väldigt nöjda med denna hörna. Lite höstplantering i krukorna blev pricken över iet!!!

Ha en underbar helg så återkommer jag med liten rapport om Formlandsmässan nästa vecka!

Kram Liv

2 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Fina arbetsbilder du har tagit liv. Borta bra men hemma bäst eller?
Annika

One of the Go Green-girls sa...

Härliga bilder du tar! Visst är det häftigt hur snabbt en plats (även på liten yta) kan ändra karaktär! Härligt gräv var det och fint se resultatet.

Hoppas ni fick en fortsatt bra eftermiddag idag, "hembygdsparkssöndagen". Mysigaste montern i mängden!!!

/The braun "Go Green-girl"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails