26 juli 2008

Vattning pågår!

Jag vet inte hur mycket vatten det går åt i denna värme men det blir ju en hel del. Ni kan ju bara tänka er hur varmt det är inne i växthuset! Men ligger man bara steget före så hinner det inte torka alltför mycket... Vilket innebär vattning flera gånger om dagen till sen kväll!


I taket har vi hängt upp soltak (från Ikea) och de fungerar faktiskt ganska bra. De ser nästan ut som fluffiga vita moln! Vid kassan har vi dessutom satt upp ett parasoll så att solen inte sticker i ögonen.

Har ni inte läst tidningen Trädgårdsliv så bör ni genast införskaffa ett nummer. Nytt nummer finns ute nu. Härligt befriande att läsa om man jämför med de andra trädgårdstidningarna som finns ute på marknaden. Inga måsten & krav, bara härliga bilder och reportage. Layouten är snygg och så gillar jag papperskvalitén. Dessutom är mitt namn med...liv!!! Trädgårdsliv!!!


Önskar er alla en fortsatt underbar solig helg. Glöm inte bort att få i er ordentligt med vätska. Vi behöver ju också vatten! Ha det så gott. Kramisar Liv

6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag måste bara komma och hälsa på dig! Jag älskar trädgårdsbutiker... kan gå där hur länge som helst. Det känns som en fristad nästan, så levande. Allt är så vackert. Jag har kommit på att jag mår bra av blommor :)

Har 3 barn. En fyller 5 i höst, en fyller 2 nu om ett par veckor och en är 3 månader. Fullt upp med andra ord *ler*. Bor i Lerberget, så det är nära!

Varför finns du inte med på bloggkoll så jag kan "prenumerera" på dina inlägg?

Kram Jenny

idémakeriet sa...

Vad härligt det ser ut med soltaket, praktiskt och samtidigt jätte fin.
Om du är intresserat av krukorna kan du titta på kayene i Rävlanda.
Vad spännande med att gå på mässa, det är också farligt, jag varnar dig!
Ha det så gott i solen.
Kram Gerda

Ebba sa...

Ditt soltak ser svalt och härligt ut.Jättefint!

Trädgårdsliv verkar vara något för mig, den låter helt perfekt!


Kram Ebba

Fröken Fräken sa...

Det såg verkligen härligt ut med det där tygtaket. Jag skulle gärna måla undersidan på balkongen över mig vit, nu är den betonggrå och det känns som om allt solljus äts upp där.

Annika Christensen sa...

Jag håller med dig att Trädgårdsliv är njutbar.
Liv är också ett njutbart namn men det är nog för att du bär upp det så fint. Det passar dig så bra.
Kram på dig min lilla vattnerska.
Annika

Lisa sa...

Då blir det en av mina fem tidningar denna månaden. Tack för tipset!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails