3 april 2008

Gåshud!

När jag öppnade posten igår var där ett stort paket adresserat till Hedentorps Plantskola men under det stod det även TUSENFRÖJD! Så spännande... jag slet upp paketet och fann två jättefina saker. Det var en vacker vitlöksrivare där man river vitlöken på den vassa spiralen i mitten av fatet. Tack Karin, du ska veta att jag har haft mina tankar på en sådan!!!


Den andra saken var en liten evighetsblomma. Helt bedårande! På lappen står det så här: * blommar hela året * tål ej frost * piggar upp där det är lite trist!

Detta är nog några produkter som skulle passa i trädgårdsbutiken. Vad tror ni? Vitlöksrivaren passar perfekt in i medelhavstemat vi ska ha lite längre fram...

4 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ur snyggt klart att du skall ha det.
Synd att jag måste jobba med annat men så fort det blir lugnt så kommer jag det vet du.
kram
annika

Lantlivs Anna sa...

Vitlöksrivaren var ju superfin! Vore skönt att slippa den där rackarns pressen. Vart kan man hitta en sån? Vore perfekt present till maken som är kock!

Tusenfröjd sa...

Visst är de fina. De ska finnas i lite olika färger och nyanser. De kommer att finnas i vår butik lite längre fram i vår. Så är du sugen på en så är det bara att höra av sig! Ha en underbar kväll/ Liv

Marita Blücher sa...

Evighetsblomman var verkligen supersöt och vitlöksrivaren både dekorativ och praktisk.
Tack för din kommentar på min blogg.
Önskar dig en härlig vecka.
Kram/Marita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails