28 februari 2008

Trädgårdsord

Äntligen kommer det lite ny uppdatering från trädgårdsbutiken. Det händer så mycket nu: varor som trillar in nästan dagligen, det ska bestämmas var spotlights ska sitta, elledningar ska dras, jordskjul ska byggas klart, det ska köpas presentpapper och snören... Ja, listan kan göras hur lång som helst! Men i slutändan är det himla kul och jag bara längtar tills vi öppnar på riktigt... det blir nästa helg. Så spännande!!!

På ena gaveln har Petra (som har Nytt & Nött i Ängelholm) målat trädgårdsord. Jag vågade knappt titta på när hon gjorde det... men se så fint det blev! Det blev precis som jag hade tänkt mig.

Lite härligt italienskt porslin i ett gammal ommålat skåp med vackert tyg på hyllorna.

Vem kan motstå en härlig god rosendoftande tvål?

Sättorna har också fått en vacker hörna eller rättare sagt, ett stort bord. Jag har packat om alla potatisar i trälådor och hängde upp ett av de gamla drivhusfönstrena för att skapa lite stämning.

Dagen sista leverans... lite spadar och krattor. Tar det aldrig slut? Ibland undrar jag hur allt fick plats i den gamla butiken... Halva den är nu verkstad och lager. Den andra halvan är kontor till en engelsk trädgårdsarkitekt. Kanske kan visa lite bilder på hans jättemysiga kontor en annan dag.
Till alla er som är nyfikna på var trädgårdsbutiken finns kan jag härmed presentera:
Hedentorps Plantskola i Ängelholm, Skåne. Ni är varmt välkomna att titta förbi.

2 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Vacker vackert!
Blir sugen på att komma igång i trädgården. Jag skall ha fyra sorter potatis iår.
Vi hörs
Annika

Inredningsgalen sa...

Så vackert!!! Hade inte vågat mig på att måla på väggen, jag har ingen snygg handstil!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails